Gennem en studentermedhjælperes øjne

Filip Walczysko er en af ​​vores medarbejdere, som har taget turen som praktikant til studentermedhjælper. Med vedholdenhed, drive og en umættelighed nysgerrighed for at lære, har han charmeret hele holdet og er blevet en fast del af vores Security Analytics Center.

Min vej derhen

Jeg kom til Security Analytics Center som praktikant i marts 2022 for at arbejde med produktudvikling, hvorefter jeg overgik til studentermedhjælper. Som datalogistuderende med en passion for Cyber Security søgte jeg i nogen tid efter en relevant stilling som studentermedhjælper eller praktikant. En af de forhindringer, jeg ofte løb ind i, var virksomhedernes manglende vilje til at give ‘uerfarne’ en chance for at vokse og vise deres dedikation og evner frem.

Det fik dog en ende, da jeg blev bedt om at komme til en samtale hos VENZO Cyber Security. Den chance har givet mig en følelse af, at jeg med tiden kan komme til at arbejde professionelt med Cyber Security og dermed også bevise, at jeg har hvad der skal til for at begå mig som en. Det var utrolig motiverende.

Samtalen var informativ, og spørgsmålene handlede udelukkende om at få mere at vide om mig og for at jeg kunne få en idé om, hvad jeg kan tilbyde VENZO som praktikant. Det varede ikke længe, ​​før jeg sad sammen med to ekstremt dygtige sikkerhedsprofessionelle, Hjörtur og Rika, hvoraf den ene senere blev min mentor for mit praktikprojekt.

Jeg var i praktik i tre måneder, hvilket gik forbavsende hurtigt. Jeg lærte en masse af at arbejde på mit projekt og havde det sjovt med det! Efter min sidste præsentation af projektet foran hele Cyber Security holdet, havde jeg et møde med min leder for at reflektere over praktikopholdet. Her fik jeg også tilbudt stillingen som studentermedhjælper og muligheden for at fortsætte mit arbejde med holdet.

Det var jeg naturligvis begejstret for at høre, og som du måske kan gætte, tog jeg imod tilbuddet!

Min take-away

Denne historie handler ikke så meget om mig og mine præstationer, men snarere om den ene mulighed, som jeg fik. Det ene møde, et interview, det ene øjeblik, hvor jeg er blevet anerkendt og set som en potentiel partner eller et aktiv for virksomheden.
For første gang gav nogen mig muligheden for at vise mig frem, og den mulighed greb jeg.

VENZO handler om inklusion og at lade folk blomstre. Jeg er ikke den første praktikant, som sidenhen blev studentermedhjælper, og jeg er sikker på, at jeg ikke bliver den sidste.

Jeg vil gerne takke VENZO for at give mig denne chance og for at give den ikke kun til mig, men til mange andre. Jeg håber, at andre virksomheder vil følge dette eksempel.

Tilbage til Oversigt    |    Læs næste    |    English