Live webinar med Hafnia: En digitaliseringscase i shippingbranchen

Deltag og hør, hvordan Hafnia, der er verdens tredjestørste produkttankrederi, har arbejdet med digitalisering. Ved hjælp af kunstig intelligens (AI) har rederiet automatiseret flere manuelle havneprocesser, der har ført til hurtigere arbejdsgange og reducerede omkostninger.

På dette webinar deler VENZO og Hafina konkrete erfaringer med digitalisering og anvendelsen af AI, særligt Intelligent Automation, og inspirerer til, hvordan du kan komme bedst fra start og udnytte de muligheder, teknologien giver.

Webinar fokus: Kunstig intelligens i praksis

Vi dykker særligt ned i, hvordan Hafnia har implementeret AI, og hvordan de i dag bruger Intelligent Automation til at læse og analysere havnedokumenter for at sikre en hurtigere sagsproces, når deres tankere ligger i havnen. Det er netop en proces, der kan være dyr og koste forsinkelser, hvis de nødvendige havnepapirer og dokumenter ikke kommer hurtigt på plads. For som de siger i shippingbranchen: et skib skal sejle for at tjene penge – og derfor er er korte havneophold afgørende.

 

Ved hjælp af AI har Hafnia effektiviseret deres arbejdsgange, skabt mere strømlignede processer og reduceret omkostninger forbundet med havneophold.

Mød Jan Simon, CIO hos Hafnia

Jan Simon, CIO hos Hafnia vil gennemgå Hafnias digitaliseringscase fra start til slut og fortælle om, hvilken proces de har været igennem, resultaterne af digitaliseringsarbejdet og den værdi, det har skabt for Hafnia. Han vil også komme med sine visioner for fremtiden og dele sit perspektiv på digitalisering i shipping-branchen generelt.

 

Her er nogle af de spørgsmål, vi får svar på i webinaret:

  • Hvilket problem ønskede Hafnia at løse ved hjælp af digitalisering?
  • Hvordan var processen?
  • Hvad var resultaterne?
  • Hvilke udfordringer skulle overkommes undervejs?
  • Hvilke data og algoritmer blev brugt?
  • Hvad er de vigtigste læringspunkter fra projektet?
  • Hvad er Hafnias visioner for fremtiden?

 

Tid og sted

Onsdag den 25. august kl. 15.30 – 16.30 (online)

 

Tilmeld dig her (gratis)

 

 

Dine værter

Mathias Møller Laugesen
Director, Intelligent Automation
VENZO_ Business Consulting

Mikkel Rathje
Director, Design & Innovation
VENZO_

Jan Simon
Vice President of IT and Digital, CIO
Hafnia