MINIUNDERSØGELSE

De 5 vigtigste grunde til at
IT-projekter fejler har intet med IT at gøre

Internationale undersøgelser fra McKinsey og Boston Consulting Group har vist, at op til 8 ud af 10 digitale forandringsprojekter ikke opnår de ønskede resultater. De skyder simpelthen forbi mål og skaber ikke den værdi, man havde håbet på og investeret oceaner af tid og penge i.

 

I VENZO hjælper vi hver dag vores kunder, i både store private og offentlige virksomheder, med at realisere værdien af de nyeste teknologier i deres forretninger.

 

Når vi møder ledere eller it- og projektansvarlige hos vores kunder, hører vi samme historie gang på gang. Teknikken fejler ikke noget, men den sander mange gange til ude i forretningen – eller kommer aldrig ordentligt i brug fra start.

Derfor spurgte vi 60, fra it-branchen, på Computerworld Cloud Festival 2023 og i vores netværk, om det også var deres oplevelse.

Her har vi samlet deres overraskende enslydende svar og suppleret med vores 5 nøgler til digital succes, du kan benytte som tjekliste til dit næste it- eller digitale forandringsprojekt.


Hvad med en snak?

For spørgsmål vedrørende vores tjenester eller hvordan VENZO kan hjælpe dig, skal du bare booke et møde eller kontakte Kenneth Weber på +45 5157 8094 eller kwe@venzo.com.

Book et gratis og uforpligtende 30-minutters møde