Kære læser,

I dette første oplæg af vores nyhedsbrev dækker vi emner, der er tæt på vores forretning som vi håber også er relevante for dig.

Vores artikel ”gennem en studentermedhjælpers øjne” handler om et område, som vi investerer meget energi i: nemlig talentudvikling. Markedsrapporter skriver tilbagevende om manglende kapacitet inden for informations- og it-sikkerhed, så vi føler os forpligtet til at gøre hvad vi kan for at vinde flere unge til at vælge en karriere indenfor denne branche.

Vi taler bl.a. med studerende om, hvordan det er at arbejde med cybersikkerhed, både for CyberSkills-initiativerne og Girls in IT. Vi inviterer også praktikanter som Filip ind i vores teams og giver dem mulighed for at prøve sig selv af med virkelige opgaver. Læs hans beretning!

Helt generelt håber vi at kunne inspirere mange flere til at vælge en karriere inden for Cyber, og vi opfordrer andre virksomheder til at overveje det samme, så vi sammen med samfundet kan forbedre den overordnede kapacitetsudfordringer.

 

Back to Overview    |    Læs næste    |    English