VCS Partner Nyheder

Microsoft with TerraNova Security: Test your team’s security readiness with the Gone Phishing Tournament

VENZO Cyber Security-partnere Microsoft og TerraNova Security inviterede til deres årlige Gone Phishing-turnering. Find ud af, hvad du gik glip af, og følg med i deres indsigtsfulde rapport om phishing-sårbarhed på tværs af brancher, lokationer og virksomhedsstørrelser.

Apptega Introduces New Solution to Accurately Assess Vendor Cybersecurity and Compliance Practices

Vores partnere hos Apptega forbedrer og udvider deres cyber security management platform med et nyt modul til leverandørrisikostyring. Vi er glade for denne tilføjelse til platformen og ser frem til at give dig endnu en mulighed for at slippe af med de frygtede og ofte glemte Excel-ark (undskyld Microsoft).

SailPoint: Have you signed up for the first ever (online) SailPoint Community Day?

SailPoint, førende inden for virksomhedsidentitetsstyring, er vores partner i at bringe Power of Identity til kunder i hele Norden. Som en del af deres årlige konference, i år Navigate 2022, kunne du deltage i en karriere- og netværksopbygningsdag, helt online. Hvis du tilmeldte dig og ikke kunne nå det, skal du ikke bekymre dig – optagelser af begivenheden er stadig tilgængelige i omkring 30 dage efter Navigate. 😉

Rapid7: The 2022 SANS Top New Attacks and Threats Report Is In, and It’s Required Reading

Rapid7, vores teknologipartnere til Vulnerability Management, giver deres gennemgang af 2022 SANS Top New Attacks and Threats Report, og vi er helt enige – påkrævet læsning fra start til slut.

Darktrace: Darktrace Advances its Cyber AI Loop with Launch of PREVENT Products to Proactively Protect Organizations

Hvis du gik glip af det: Vores teknologipartner til AI-aktiveret netværksovervågning, Darktrace, har annonceret et spændende nyt produkt denne sommer. Deres PREVENT-familie er endnu et skridt hen imod deres bestræbelser på en helcirkel-pakke, der integreres med andre teknologier og som sigter mod at foregribe mulige fremtidige cyberangreb. Godt gået!

Tilbage til Oversigten    |    Læs næste    |    English