Nyhed

VENZO valgt som leverandør i kæmpe Energinet udbud

19. december 2022

Energinet har valgt VENZO som leverandør inden for både Microsoft 365 og Sikkerhed på en 4-årig rammeaftale vedrørende it-konsulentbistand inden for Microsoft teknologi.

Inden for hver af de to områder er der kun valgt 3 leverandører og VENZO er udvalgt på baggrund af kvalitet inden for begge kategorier. Inden for Microsoft 365 er det VENZO, Fellowmind og Netcompany, som Energinet har valgt. Inden for Sikkerhed er det VENZO, Globeteam og Apento.

Den samlede udbudsramme inden for de to områder er på 540 millioner, fordelt på hhv. 400 millioner kroner til M365 og 140 millioner kroner til Sikkerhed. I alt havde Energinet seks delaftaler i udbud. De konkrete opgaver bliver tilbudt VENZO og de øvrige konsulenthuse via miniudbud. Energinet har i udbudsmaterialet lagt vægt på, at leverandørerne skulle have erfaring med og kendskab til de nyeste Microsoft-teknologier.

“VENZO er en dedikeret Microsoft-partner og eksperter i M365 og sikkerhed, men med så stor en ramme vidste vi også at vi skulle op imod Goliath’erne i branchen, så jeg er meget stolt og glad for aftalen med Energinet”, siger Søren Luplau-Pagh, Group CEO i VENZO.

Søren Luplau-Pagh fortsætter: “Nu glæder vi os til at smøge ærmerne op og give den fuld gas, så vi sammen kan sikre Energinets digitale succes, og Danmarks grønne omstilling, nu og i fremtiden!”.

—-

VENZO er en dansk digital transformations- og innovationspartner, der rådgiver og assisterer både offentlige og private virksomheder indenfor digital strategi, design, implementering, idriftsættelse samt efterfølgende drift af løsningerne. VENZO blev etableret i 2007 og er to gange blevet kåret til at være Årets Microsoft Partner i Danmark, senest i 2020. VENZO blev desuden Årets Microsoft Security Partner for andet år i træk i 2022. Virksomheden har ca. 250 medarbejdere og 100+ i hele Danmark.