Nyhed

VENZO & DynamicWeb indgår strategisk samarbejde

9. marts 2023

VENZO og eCommerce softwareudbyderen DynamicWeb indgår strategisk vigtigt samarbejde – første projekt bliver lanceringen af VENZO’s nye forretningsben ’Experience & Commerce’.

Experience & Commerce

Det nye forretningsben, ’Experience & Commerce’ er en ny tilgang til rådgivning og digitale løsninger for VENZO, som har til hensigt at hjælpe kunder med at bryde barrieren mellem den traditionelle operationelle IT-forretning og eCommerce, herunder datadrevet Customer Experience.

Til dette formål spiller DynamicWeb’s Commerce Suite en vigtig rolle som teknisk fundament for fremtidige løsninger.

”I VENZO har vi en mangeårig erfaring i digitalisering og strategi. Den digitale transformation er mere og mere kommerciel, hvilket udfordrer eksisterende operative systemer. Netop det område er i fokus hos os og derfor ser vi et stort perspektiv i vores nye forretningsområde. DynamicWeb har opskaleret væsentligt på PIM og Commerce, samt ændret produktet til API-baserede microservices, som matcher vores forståelse for composable commerce og giver VENZO en unik mulighed for at skabe langt mere skalerbare ecommerce løsninger, men højere driftssikkerhed og forenklet kompleksitet mellem produkter og kundedata”, udtaler Ole Jensen, Director hos VENZO Experience & Commerce.