Compliance og datasikkerhed: Vi har teknologien, så hvorfor er det så svært?

Martin trykkede på linket med det samme. Han bekræftede pligtskyldig sine kontooplysninger, trykkede på indsend og bandede, i sit stille sind, over at det stadig var nødvendigt at huske lange adgangskoder.

Få måneder senere lukkede Martins arbejdsgiver ned for netværket, aktieværdien raslede ned og regningen for genopbygning af store dele af it-infrastrukturen hobede sig op.

Martin rødmede ikke engang. For han anede ikke, at det hele startede med ham.

Historien om Martin er fiktiv, men den foregår hver eneste dag i virkeligheden. 90% af alle datalækager skyldes intetanende medarbejdere, som Martin, der bliver udsat for phishing og ryger i fælden.

Angrebene bliver mere og mere sofistikerede og sikkerhedsteknologier bliver heldigvis også bedre og bedre. Men lønsummerne bliver samtidig større og større og alt imens er sårbarheden den samme. Og det er en sårbarhed, som er svær at adressere for mange danske virksomheder fordi pilen peger på vores kolleger og vores tillidsfulde arbejdskultur.

Den 22. marts 2023 inviterer VENZO til webinar om, hvorfor det er så svært at få styr på compliance og datasikkerhed og hvordan man knækker nøden uden at gøre livet surt for medarbejderne eller implementere masseovervågning.

DER ER LUKKET FOR TILMELDING

Nogle af VENZOs største Microsoft sikkerhedsnørder drøfter udfordringerne, som mange danske virksomheder bokser med, med særligt fokus på Insider Risk Management og de teknologier, der kan understøtte det.

På webinaret demonstrerer VENZO også nogle af teknologierne, så du får en visuel oplevelse af de tilgængelige løsninger, der kan bekæmpe udfordringerne.

Hvis emnet den 22. marts ikke er relevant, eller du eller dine kolleger ikke har mulighed for at deltage, tilbyder VENZO også en helt uforpligtende snak om jeres udfordringer og behov.

Book et uforpligtende intromøde (60 min)